Functioneel, esthetisch en duurzaam: de drie belangrijkste pijlers van Espero, ontwikkelaar en producent van mobiele wandsystemen met internationale allure. Als Nederlandse fabrikant is Espero, mede dankzij 80 jaar ervaring, marktleider in de Benelux, en creëert wereldwijd de meest flexibele en esthetische ruimteoplossingen in aansprekende projecten. Dit zijn onder meer kantoren (publieke en private), het onderwijs, de gezondheidszorg, de horeca, beurs- en evenementhallen en kerken en moskeeën.

Espero biedt meerwaarde in maatwerk en verhoogt de efficiency per m2 met duurzame, esthetische mobiele wandsystemen. Immers wat functioneel is, mag ook mooi zijn: een combinatie die in elk type wandsysteem van Espero is terug te vinden. Illustratief hiervoor zijn de nationale en internationale projecten op onze website.

Dankzij een uitstekend toegeruste R&D-afdeling en een innovatief productieproces speelt Espero met superieure kwaliteit razendsnel in op elke vraag. Hierdoor heeft Espero in de loop der jaren een duurzame relatie opgebouwd met zowel architecten als met andere partijen uit de bouwsector.

98% van het assortiment van Espero is Cradle to Cradle gecertificeerd. Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Espero de ambitie om zich blijven te ontwikkelen en verbeteren. Duurzaamheid is hierbij de rode draad die permanent verankerd is in onze organisatie.
read in