LCC - Plafonds
LCC - Plafonds

LCC - Plafonds

Manufacturers from Fotografielaan 49-51, Antwerpen, Belgium
De klant eerst
Dat is ons uitgangspunt en dat vertaalt zich onder meer in onze dienstverlening. LCC-Plafonds denkt oplossingsgericht met u mee. Samen bekijken we uw project en we helpen u graag bij het kiezen van de beste oplossing. Ook snelheid van leveren en flexibiliteit in ontwerp vallen voor LCC-Plafonds onder de noemer service-minded.
Vision in ceilings
Bij het ontwerpen van onze plafonds gaan we uit van uw noden en verwachtingen. Wilt u een plafond dat u eenvoudig kunt monteren ? Zoekt u een plafond met een sterke akoestische absorptie? Heeft u een buitenplafond nodig dat alle weersomstandigheden aan kan? Voor al deze specifieke wensen heeft LCC-Plafonds een geschikte oplossing.
Belgisch, duurzaam kwaliteitsproduct
Onze stalen plafondpanelen worden vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. De afstand tussen grondstof en installatie beperken we tot het absolute minimum. Bovendien produceert LCC-Plafonds met eigen groene stroom en uitsluitend op maat waardoor we nauwelijks afval produceren.
Familiebedrijf met internationale allure
LCC-Plafonds is de productie- en distributieafdeling van Interalu. Interalu werd in 1971 opgericht door Ludo Schrauwen samen met Nestor Coudré. In 1994 namen de zonen Anthony en Stephan Schrauwen het roer over. Samen zorgden zij ervoor dat het familiebedrijf in België kon uitgroeien tot een synoniem voor metalen (klimaat)plafonds. Vandaag is Interalu – LCC-Plafonds nog steeds een 100% familiebedrijf met geëngageerde medewerkers en een internationale uitstraling. Naast het hoofdkantoor in Antwerpen, heeft de groep vestigingen in Luxemburg, Nederland en Frankrijk.
Our Products
Our Products are Used in Projects by
Our Projects
Our Offices
HQ
LCC - Plafonds Antwerpen
+3238971300
Fotografielaan 49-51, Antwerpen, Belgium