Farmhouse H1

Farmhouse H1

Architekt
CP architektur
Standort
Weitersfeld, Austria | View Map
Projektjahr
2016
Kategorie
Privathäuser
Wolf Leeb
Produkt-Spezifikationsblatt

ElementMarke
LightningXal GmbH
WashbasinAgape
TileAigner Bodenpersonal
Building joiners/Cabinet makers/Wooden floorFERCHER + STOCKINGER
LocksmithRollo-Teufel GmbH
Wooden Floor/WindowTISCHLEREI maglock GesmbH

Produkt-Spezifikationsblatt
Lightning
nach Xal GmbH
Washbasin
nach Agape
Building joiners/Cabinet makers/Wooden floor
Locksmith
Wooden Floor/Window

Farmhouse H1

CP architektur als Architekten

In 2008 the traditional L-shaped farmhouse was renovated and converted. In the gutted former barn, a cube of dark wood was installed with space for three separately accessible bedrooms and two bathrooms.


The modern eat-in kitchen links the old living room and bedroom with the new wing. Classic box windows in larch and matching wood floor evoke the farm sitting room. The eat-in kitchen is defined by a modern one-wall kitchen with maple tops and dove-grey linoleum facing, and a walnut table for the eating area. The roof was renovated as an unheated attic, and now has space for a Carrera racing system etc.


In 2016 the former farm building was completely renovated, gutted to the roof truss and turned into an open-air living area centred on a tiled stove with integrated stove top and oven as a one-wall kitchen.


A walkway leads to a mezzanine over the dining area, usable as a retreat, with an area of roughly 30 m2 to the north, currently used as a mattress store.


Below the former threshing floor is a small guest room with bath and its own tiled stove.


As a design element, the ventilation openings – typical for barns – were reinterpreted. Wooden pivoting or folding elements can close off or open the living room. 20 m long and 5 m wide, the building is traditionally plastered at the bottom, with wood above.

Teilen oder Hinzufügen von Farmhouse H1 zu Ihren Sammlungen
M17 Contemporary Art Center Rethinking
nächstes Projekt

M17 Contemporary Art Center Rethinking

Cultural Centres
Antonovycha Street, 102, Kyiv, Ukraine, 03150 - Build completed in 2018
Projekt anzeigen