"We should all have a seaview life"

"We should all have a seaview life"

Architekt
Moreno Farina Studio
Standort
San Benedetto del Tronto AP, Italy | View Map
Projektjahr
2019
Kategorie
Wohnungen
Moreno Farina Studio
Produkt-Spezifikationsblatt

ElementMarkeProduct Name
LightingFlos
HerstellerBTicino
WallcoveringGLAMORA S.r.l
LightingPANZERI
Kitchen furnitureARREDO 3
LightingArtemide

Produkt-Spezifikationsblatt
Lighting
Hersteller
Wallcovering
Lighting
nach PANZERI
Kitchen furniture
nach ARREDO 3
Lighting
nach Artemide

A seaview life

Moreno Farina Studio als Architekten

At the first inspection, the large apartment located on the top floor of a building from the sixties appeared as a collection of large rooms where time had stood still; a dark and dismal environment despite the spaciousness, not only because of the winter light. The challenge was launched: to divide the large housing unit to obtain two units that, with half the space but multiplied light and functionality (without making changes to existing window surfaces!), conveyed through every detail the privileged feeling of staying at the beach. This project describes the unity that, organized in just 55 gross sqm, through the use of lines, colors and assembled surfaces to expand the spatiality, accompanies the visitor all the way from the entrance on a perspective path, relaxing and bright towards the view on the sea.

Projekt-Kredite
Interior of a private house near Kiev
nächstes Projekt

Interior of a private house near Kiev

Privathäuser
Kiev, Ukraine - Bau abgeschlossen in 2021
Projekt anzeigen