Casa Joe

Casa Joe

Architect
dep studio
Location
Paratico, Italy
Project Year
2012
Category
Apartments

Private Houses
dep studio

Casa Joe

dep studio as Architects

The project consists in the redevelopment of housing interior space which is spread over three levels. Access is along a long avenue that leads directly to the entrance where a library filters the view on open space that occupies the entire ground floor.


In this space, the true focus of the house, there is no hierarchy between the different functions: sofas space is located near the cooking area characterized by a long operating corian island and supported by columns contenitive with wooden finish.


Near the large window overlooking the private garden is the dining table. Particular attention has been given to the choice of lighting fixtures with halogen and fluorescent sources and wall colors. The other levels are characterized by a simple, linear furniture.

Share or Add Casa Joe to your Collections
Project Credits
Architects
Hotel Carlota
next project

Hotel Carlota

Hotels
México D.F., Mexico - Build completed in 2014
View Project