Specifier · Let manufacturers think along with the materialization of your project
São Victor Lofts

São Victor Lofts

Architect
A2OFFICE
Location
Porto, Portugal | View Map
Project Year
2015
Category
Private Houses
© AL.MA

São Victor Lofts

A2OFFICE as Architects

This project presents a rehabilitation of an 19th century old building with an unusual triangle-shaped planimetry, with an deployment area of only 52m², following a housing program consisting of 4 lofts in open space. This condition has determined much of the interior spatial organization solution, where a new staircase plays a major role. The facade colors have been restored, with new frames. The wooden structure of the floors was maintained and strengthened. Upstairs, the original volumetry of the building was restored, revealing a small terrace that crowns the intervention.

Share or Add São Victor Lofts to your Collections
Project Credits
Architects
Photographers
AZU
Other
Product Spec Sheet

Concrete Jungle House
next project

Concrete Jungle House

Private Houses
TTDI, Kuala Lumpur, Malaysia - Build completed in 2019
View Project