Diver's Home

Diver's Home

Arquitecto
Aamer Architects
Ubicación
Raffles Place, Singapore Land Tower, Singapore | View Map
Año Del Proyecto
2020
Categoría
Casas Privadas
Khasphoto

Diver's Home

Aamer Architects como Arquitectos

The Clients are diving and swimming instructors and conduct lessons at home. They requested for a full basement with swimming/instruction pool where the lessons are held and that is separated from the main house sitting on three levels above the ground with commanding views towards Pierce Reservoir in the North of Singapore.


Carefully positioned skylights, openings and voids allow natural light and ventilation to penetrate and flow down into the basement swimming pool area. Together with other areas for classroom briefings, refreshment breaks and lounges, the basement becomes a conducive social space for divers, children attending swim classes, and their parents.

Comparta o Agregue Diver's Home a sus Colecciones
Créditos Del Proyecto
Hoja De Especificaciones Del Producto

Akanyang – Social Learning Environment
próximo proyecto

Akanyang – Social Learning Environment

Universidades
Hatfield Campus, University of Pretoria, Gauteng, South Africa - Construcción Completada en 2020
Ver Proyecto