Falmouth Recreation Center Addition

Falmouth Recreation Center Addition

Architecte
The Galante Architecture Studio
Lieu
Falmouth, Massachusetts, USA | View Map
Année du projet
2001
Catégorie
Salles d'exposition

Restaurants

Centres de bien-être
Ted Galante

Falmouth Recreation Center Addition

The Galante Architecture Studio en tant que Architectes.

The new addition re-established a privileged viewing position previously held by the original building, using generous amounts of glass set into a wall clad with concrete panels to allow spectators gathered within the space to watch as teams trot onto the fields, play their games, and return in victory (or defeat). The addition was designed to house a fitness center, locker facilities, shower facilities, and coaching and staff offices, the building also includes a café, game room, computer classroom, and lounge.


Material Used:

1. CBF fabricators, cement board panels

2. Custom copper sheet for entry cube

3. Duraamen Engineered Products – epoxy floor

4. Weyerhauser CDX Plywood interior sheathing

5. Custom Steel Panels – cafe area

Featured Projects
Latest Products
News