Amalfi

Original Vision Ltd come Architetti

Further exploring concepts of an exciting vertical journey through the home and capitalising on our experience of opening space to the elements, the homes at Amalfi are designed to take full advantage of the slope and the view.


The open plan living, dining and kitchen space is punctuated by a dramatic cascading staircase in a glass shaft that links all four floors and by a 20m horizon edge swimming pool flanked by two salas. Glass walls front and rear permit the whole space to be fully opened up to take advantage of the tropical monsoon breezes.

Condividi o Aggiungi Amalfi alle tue Collezioni
Crediti Progetto
Black Drop Coffee Shop
progetto successivo

Black Drop Coffee Shop

Ristoranti
Kavala, Greece - Edificio completato in 2018
Visualizza Progetto