Casa S
Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci

Casa S

OKS ARCHITETTI come Architetti

The project of renovation of the apartment had the main aim to bring back vitality to the domestic space improving the quality and the function of the different home places.

photo_credit Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci
Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci

 

The materials used for each house room are the same, from living room up to the sleeping area. In particular, the oak floor was chosen to contrast with the white and uniform surfaces of the walls giving even more brightness to the house.

photo_credit Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci
Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci

 

As element of contrast, a single color, the blue plaster, was used in the stairwell, in the corridor and in the toilets of the sleeping area.

photo_credit Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci
Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci

 

The concept was to preserve the houses original values, its objects and the life memories of the people who have always been living there.

photo_credit Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci
Lorenzo Antonucci e Filippo Bacci

 

Condividi o Aggiungi Casa S alle tue Collezioni
Restaurant Eve's Kitchen
progetto successivo

Restaurant Eve's Kitchen

Ristoranti
Zürcherstrasse 39, Schlieren, Switzerland - Edificio completato in 2021
Visualizza Progetto