Casa Sonia
Veronica De Martin

Casa Sonia

Lorenzo Formentin Architetto come Architetti

Surrounded by the Treviso countryside, the Casa Sonia project aims to establish visual relationships between its rooms and the outdoor park.

photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin

The two large oak-clad portals that connect the main rooms of the living area, create a circular path and frame views of the interior as if they were paintings.

photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin

Two translucent glass walls delimit the entrance and the staircase leading to the wellness area in the basement, allowing natural light to enter each room but blocking the prying eyes.

photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin

Natural lighting collaborates with artificial lighting to highlight surfaces and mark and define spaces.

photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin

The reuse is not only of the space but also of the elements that made up the house before the restoration: a marble threshold becomes a desk and a study.

photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin
photo_credit Veronica De Martin
Veronica De Martin
Crediti Progetto
Featured Projects
Latest Products
News