Espai Wellness center – new building

Espai Wellness center – new building

Architetto
M+M Arquitectes
Posizione
Granollers, Spain
Categoria
Centri Benessere

Espai Wellness center – new building

ECLISSE srl come Doors

This wellness centre Wellness Espai is located in Granollers, in the heart of the autonomous community of Catalonia. The creation, commissioned by the basketball player Enric Masip, is a significant example of interior design.


Fluidity of spaces, forms, elegant and refined furnishings, dominated by bright colours with a prevalence of grey tones, combine to create an atmosphere of peace and serenity where it’s a pleasure to reinvigorate body and mind. Here the Catalans find a perfect escape from everyday stress, an oasis of tranquillity where they can spend some time taking care of their body and spirit. The centre has a Finnish sauna, a swimming pool, a fitness room, a Turkish bath, a relaxation area, a tennis court, a restaurant, a cafeteria and it gives the possibility to choose among a wide range of beauty treatments and massages.


Through an interior design that combines clean lines and practical solutions, the architect Maite Martin reached his goal: to create a peaceful and friendly place.


Upstairs, behind the bright reception area, there is the massage room. The cabins are modulated with curved stud walls where Eclisse sliding door systems were installed. The result is a sleek and elegant space, perfectly in line with the rest of the spa. Born to offer original solutions to the most innovative architectural design, Eclisse Circular system allowed reinterpreting in a creative way the allocation of space through sinuous lines, thus softening the division of the rooms inside. Curved wooden door panels on soft tones of grey and white were applied to Eclisse Circular systems, in tune with the colours of the individual walls.

Crediti Progetto
Prodotti utilizzati in questo progetto
Scheda Tecnica Prodotto

ElementoMarchioProduct name
DoorsECLISSE srl
ProduttoriGrok
Scheda Tecnica Prodotto
Produttori
Cocobei
progetto successivo

Cocobei

Ristoranti
Docklands VIC, Australia - Edificio completato in 2018
Visualizza Progetto