Traveler's house

Traveler's house

Architetto
Azovskiy + Pahomova
Posizione
Dnipro, Dnipropetrovsk Oblast, Ukraine | View Map
Anno Progetto
2018
Categoria
Alloggi Privati
Andrey Avdeenko

Traveler's house

Azovskiy + Pahomova come Architetti

This house is unique and special, because it has round form and a huge list with technical task. We named it Traveler’s house, as it characterizes the main idea of interior solutions. The hallway, living room at first and second floor, kitchen are made in Mediterranean style with Italian motive. This is affable, neutral and cozy style. All of these concern central area of the house. One of the most elegant rooms in the house is a parlor. There is Italian wood, which contrasts with light ceiling. The parlor is genuine, with real antiquary staff from all over the world. Also, there is a big library with books, which the costumer loves to read in his comfortable leather sofa. On the walls you can see the collection of butterflies, sea knots and other interesting things. Another impressive thing is consolidate ceiling with beautiful picture of ancient myths. A huge aquarium also is located in the parlor. It impresses it’s underwater world: live corals, sea urchins and rare fishes. A monumental table, sofa and chairs for playing chess — all of these are the attributes of real parlor. On the first floor there are two guest bedrooms. They are very cozy and comfortable. One of them is in Spanish mood, another — in Dutch style. Master bedroom the architects made in Provence style, while children’s room are in English mood. All of these rooms are joined by unified approach and holistic interior solutions, which create a special atmosphere in the house. On the ground floor there is a billiards room with the rest room, tea room in Japanese style, sauna with pool and massage room. We are very happy that the customers live in this house and use all of it’s facilities every day.

To sum up, it was a global reconstruction of the house, where we changed the windows, warmed the floor, replaced the duct ventilation. The workers had been making the fireplace shaft during two month. The costumer had very detailed ideas of how the each room should look like. We tried to connect all his ideas and realized them in refined style. 

Crediti Progetto
Scheda Tecnica Prodotto

ElementoMarchio
SofaBaxter Srl
StoolAndreu World
ProduttoriDésirée
Scheda Tecnica Prodotto
Sofa
Stool
Produttori
per Désirée
Featured Projects
Latest Products
News