House

An overview of projects, products and exclusive articles about house

Progetto • By Adam Knibb ArchitectsAlloggio

Harts Farm

With our Harts Farm project, we delved deep into the sites history, character and surrounding buildings, and noticed the strong farming past which is commonly associated with the area. Along with a barn influence, the proximity of the large neighbouring barn lead us to design a building which took a contemporary stance on a traditional form. Although contemporary in form, the proposal takes on a sensitive approach in order to respect the historic character of the area and the Grade II Listed status of Harts Farm Building.  The materials proposed also reference back to the existing agricultural buildings. Timber slats are orientated to represent traditional barns and along with a more poetic contemporary idea that they mimic the surrou... Altro

Progetto • By xzoomprojectAlloggi Privati

Modern twin villa design Saudi Arabia

Modern twin villa (duplex) located in Saudi Arabia. Minimalistic and stunning architecture design. Caption Large pool at the backyard with decorative waterfall fountain. Caption Luxury and rich look with marble and travertine stone finishes. Caption Decorative pool at the fancy entrance group. Caption Please feel free to contact us for your custom luxury house project!   Altro

Progetto • By Ebony and CoAlloggi Privati

Toned-down country home in Zhukovka

Architect Petr Yushin’s take on nature resulted in an organic, surprisingly ‘light’ ambiance where deep, darker colours and rough materials seem to dance on the floor, making it seem to gain an inward-looking sort of natural elegance. American White Oak planks in fixed width, treated with a custom lightly smoked oil.  Caption Caption Altro

Progetto • By Fábrica MóvilAlloggi Privati

House Uno

 Una casa unifamiliare a Merida, Messico. Situata a 20 chilometri a sud della costa all'interno di un quartiere suburbano. Pioggia e temperature elevate per la maggior parte dell'anno; l'umidità media varia dal 90-70%. Questa casa di 365 metri quadrati è stata completata a metà del 2021. Juan Pablo Baeza Magaña Il terreno è un rettangolo di 12 metri per 36 con un orientamento nord-sud. Un paio di alberi Chaká e Habín, insieme a una struttura in legno e acciaio, coprono l'area del garage sul davanti. La facciata nord presenta uno schermo fatto con blocchi di cemento prefabbricati sostenuti da un gruppo di muri che precedono un giardino interno; questi elementi forniscono ombra e pri... Altro

Progetto • By GUILLEM CARRERA arquitecteAlloggi Privati

CASA PR

La casa è situata in un terreno pendente che ha il pregio di essere localizzato in un'altitudine topografica abbastanza elevata, grazie a questo, con orientamento visivo verso la catena montuosa del litorale, il centro urbano e il mare. Partecipa anche alla formazione della zona residenziale di Vallpineda, una delle prime urbanizzazioni che si sono sviluppate nella città di Sitges. Jose Hevia Jose Hevia Non solo le osservazioni iniziali del sito hanno evidenziato che la topografia originale degli appezzamenti vuoti era stata modificata notoriamente in passato, ma erano anche in disaccordo con i regolamenti urbanistici sui movimenti di terra che erano permessi. Infatti, i lotti adiacenti di entrambi i vicini avevano... Altro

Progetto • By ADNBAAlloggi Privati

House in Dumbrava Vlasiei

The house in Dumbrava Vlăsiei stands between the forest and the park like a threshold: a simple volume placed perpendicularly to the length of the site, creating a front yard towards the south and the park and a backyard towards the north and the forest. Laurian Ghinitoiu Occupying almost the entire width of the plot and as little as possible from its length, the house orients its two long sides towards the two privileged views of the natural landscape. Laurian Ghinitoiu The house thus functions as a narrow, permeable limit between the two courtyards, allowing daylight to penetrate all across its width. The volume steps back from the street, leaving way to a future patch of garden with birch trees, magnolias and lilacs. Lauri... Altro

Progetto • By Marc Thorpe DesignAlloggio

Edifice Upstate

Edifice Upstate is a Design & Build agency in the West Catskills focused on the design and development of affordable ecologically sustainable homes. Founded by New York based award winning Architecture and Design studio Marc Thorpe Design in partnership with local builders and sustainable technology companies. The intention behind EU is to provide a turn key solution in owning an affordable contemporary home with integrated sustainable technology. We believe that we need to take responsibility for our energy consumption by taking control of our own power. Tomorrow will be less so we focus on quality not quantity. Our goal is to build a future systemically integrated with nature for ourselves, our children and future generations. Capt... Altro

Progetto • By shenakhteh studioAlloggio

gelekoh villa

gele koh villa on a 680 m land with limitations such as occupancy level, occupancy and employer demands, based on an outside and inside interaction approach, privacy, control and pulling the green space into the building through failure in the work body. , Creating multiple pop-ups to continue visual communication from inside to outside of the building and vice versa, thereby dimming the boundaries inside and outside and extending the horizontal part of the first floor body to the outside with the help of a console-designed structure and the use of a roof rack as an element. Caption Active to define the second level of life and not just as an inactive element to interact with whatever The more inhabitants above ground level.Private vi... Altro

Progetto • By dayala e rafael arquitetosAlloggi Privati

FM HOUSE

Facciata che si estende per tutta la larghezza del lotto, la FM House è stata organizzata secondo un insieme essenziale di volumi sovrapposti che, attraverso l'evidenziazione dei piani strutturali, hanno cercato di illuminare la composizione. leandro Moura estudio_onzeonze La parte si è basata sull'inversione del flusso tradizionale dei lotti centrali del blocco, portando il tempo libero sulla facciata frontale, consentendo l'accesso diretto ad essa ed enfatizzando l'interazione sociale della famiglia, elevandola a elemento di spicco che integra le altre aree della casa. leandro Moura estudio_onzeonze La topografia originale del terreno ha permesso di costruire l'edificio nella parte alta del lotto, permettendo al... Altro

Progetto • By GUILLEM CARRERA arquitecteAlloggi Privati

CASA D'EN JAUME

La posizione di questa casa fa parte di un piccolo tessuto urbano a pianta triangolare, che è incorporato e delimitato dall'autostrada, dalla via Rovira e Virgili, dal cimitero e dal sottopassaggio dell'autostrada. Si tratta di una zona con caratteristiche morfologiche particolari, composta da piccoli lotti, la maggior parte dei quali sono stati costruiti con piccole case tra la metà e la fine del XX secolo. Si accede a questi attraverso un ingresso e un'uscita a forma di U, che allo stesso tempo incontra una piazza interna. Dato che i lotti sono piccoli, la distanza tra gli edifici esistenti è ridotta e ci sono basse recinzioni di separazione, i residenti della zona vivono in contatto visivo tra loro, ottenendo una com... Altro

Progetto • By OJAN Design StudioAlloggio

Layers Villa

OJAN Design Studio OJAN Design Studio Layers Villa is located in Hashtgerd region in Alborz province with the area of ​​1200 square meters. This building has four floors and the area of ​​approximately 1200 square meters, including a reception hall, kitchen, dining room, four master bedrooms, a complete suite, sports spaces, swimming pool, service spaces, utility rooms, etc. In the initial analysis of the site, we realized that the climatic conditions of the area and the neighborhoods could be a threat to security and privacy in this house, which was one of the most important concerns of the design team in the first design steps of the project. OJAN Design Studio OJAN Design Studio The main idea of ​​the project is base... Altro

Progetto • By Dietrich | UntertrifallerAlloggi Privati

House D in Dornbirn

Stüben, a steep mountain plot above Dornbirn, offers views over the Vorarlberg Rhine Valley, the alpine landscape from the First to the Swiss mountains and in the northwest over Lake Constance. The house captures the panorama with its largely glazed living area on the top floor, and in its formal language, it creates references to the architecture of traditional farmhouses. Bruno Klomfar Bruno Klomfar The found topography largely determines the concept of the house. A narrow path leads between old pear trees to the entrance on the lower level. The basement and the sleeping floor above disappear mostly in the terrain. The two stories are solidly constructed and show themselves as exposed concrete plinth. The distinctive canti... Altro

Progetto • By Dietrich | UntertrifallerAlloggi Privati

House SCH Wolfurt

The single-story, barrier-free building forms a courtyard and embraces the old pear tree forming a private protected zone in this residential area. Visitors are welcomed into generous open living spaces with differentiated views. Bedrooms and bathrooms are separated and form a more private zone within the building. An office and wellness area completes the courtyard to the west; the attached garage shields it to the east. Dietrich Untertrifaller Dietrich Untertrifaller Dietrich Untertrifaller Dietrich Untertrifaller Dietrich Untertrifaller Dietrich Untertrifaller   Altro

Progetto • By Dietrich | UntertrifallerAlloggi Privati

Lake House

The house on the lake refers to the local boat and fishing houses and follows the tradition of rural construction by the water. Lightness, a low, wide roof structure and a strong emphasis on the horizontal determine the design. The timber construction, predominantly from local woods, is elevated to protect it from flood. The wooden porch surrounding the house widens to a terrace at the lakeside, completely covered by the steep saddleback roof. The vertical timber formwork of the facades is untreated, with wide glazing allowing generous views into the surroundings. Bruno Klomfar Bruno Klomfar Bruno Klomfar Bruno Klomfar Bruno Klomfar Bruno Klomfar Bruno Klomfar Dietrich Untertrifaller Dietrich Unter... Altro

Progetto • By Dietrich | UntertrifallerAlloggi Privati

House H, Langenzersdorf

On the eastern edge of an extremely narrow site, this two story building is settled between two single-family houses. Road side, the garage with storage room slides into the slope forming a significant, typical boundary. A lateral concrete staircase leads into a narrow path that develops the property and leads to the house. Caption Caption The basement partly sticks out of the slope, giving way to the weatherproof main entrance, guest and children’s rooms and accomodating sanitary facilities as well as cellar and building services room. A staircase leads to the spacious, light-flooded living-dining-cooking area on the first floor. From the south-facing, largely covered terrace you can reach the garden in the upper part of t... Altro