‬ Interior design

An overview of projects, products and exclusive articles about ‬ Interior design

Progetto • By LAACBanche

HYPO TIROL KUFSTEIN

Reconstruction and general renovation with façade renovation. The existing building of the HYPO Tirol Bank is located in the center of the old town of Kufstein. The building is part of a closed development and was built in the early 1990s in a postmodern style. The mixed-use building contains residential and various commercial uses. Photo: LAAC The design of the new HYPO Tirol Bank Branch transfers the postmodern building into a contemporary appearance and conveys the essential corporate philosophy principles of HYPO Tirol Bank such as transparency, clarity and openness. The open room design of this prototypical office is based on the concept of dynamic working environments and a customer oriented signage system that we helped... Altro

Progetto • By ARCHFORMAlloggi Privati

CASA NICOLAI

Modern living room with worm accents. You have a lot of space for creativity. Contemporary kitchen with pocket doors. In the master bedroom  you'l get a luxury and cozy atmosphere. Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Altro

Progetto • By ARCHFORMAlloggi Privati

T HOUSE

The house is located in the vicinity of Chisinau city on the edge of the forest. The size of the site allowed arranging all the rooms of the house in one level.The shape of the building is dictated by the orientation of the rooms relative to the Sun and naturally hides the courtyard with a rectangular pool and a summer house from passers-by. Caption Caption Caption The main building and the summer house are connected by a pergola, under which there is a patio terrace with a summer kitchen and a barbecue area.All the premises of the house are separated on the sides: on the left, there is a public area, including a kitchen, a dining room, a living room and on the right there is a private area, including 3 bedrooms and a host b... Altro

Progetto • By AB+PartnersNegozi

K’ROOM BEAUTY STORE

Year: 2021Area: 45 sqmLocation: Chisinau, Republic of MoldovaTeam: Alexandrin Buraga, Marco Ballerini, Vlad Ștepu, Victoria Pleșca, Cristina CortacInterior Design Concept: AB + PartnersPhoto: Oleg Bajura Oleg Bajura Keep it simple, add nobility! The arrangement of commercial premises in addition to offering to them functionality also involves the creation of the special atmosphere. It would seem that the shelves and cabinets do not leave much room for fantasy, but K Room project proves otherwise. The colour range has become one of the prerequisites for this. The panoramic window allowed us to create a bright interior and the neutral shades helped us in this regard. The design is dominated by white, grey and metallic details that come... Altro

Progetto • By Flussocreativo Design StudioAlloggi Privati

VERVE

Il fattore verde. Un filo conduttore cromatico che delinea l’estetica dell’appartamento, ma anche una scelta coerente di sostenibilità ambientale per uno spirito total green. Cristina Galliena Bohman Cristina Galliena Bohman VERVE è stato realizzato all’interno di una palazzina di tre livelli di recente costruzione in un piccolo centro nel Bresciano. Il committente è un giovane proprietario abitante al secondo piano, il quale vede rispecchiarsi nella realizzazione dell’opera anche la sua personalità, la passione sportiva e l’amore per la Natura. Il gusto che caratterizza gli interni si stempera nel dettaglio decorativo eclettico, dove il verde, presente con le sue diverse... Altro

Progetto • By DUDES architectsUffici

Office Say Games

DUDES architects team presents a new minimalistic office space project for SayGamaes company. The project with a total area of 240 sq.m. is located in a small office building in Minsk on the 4th floor.  The main task was to create a cozy office with a home-like atmosphere.  Rejection of the open space planning and creation of small cozy spaces, which are integrated into the general central zone by means of big stained-glass windows, became the main theme for the office concept development. Caption The common area of the office is joined by a podium work space. The common space with an integrated kitchen conceals a staircase which leads up to the podium and creates a clean composition of simple forms. The common open space is... Altro

Progetto • By SpaceInvaderUffici

One Piccadilly Gardens

Leading Manchester interiors agency SpaceInvader has transformed the look of one of the city’s landmark developments at One Piccadilly Gardens for client LGIM Real Assets (Legal & General). The well-known building, originally designed by architects Allies and Morrison and developed in 2003 by Argent, faces onto the Gardens with high-impact red-brick frontage. The building is comprised of retail on the ground floor and office space above and was sold to Europa Capital in 2011 before being purchased by Legal & General in 2014. The brief to SpaceInvader for the new interiors of the six-storey, Grade A office building was to transform its look and feel into a more inviting, dynamic space that promoted a sense of welcome, wellbeing... Altro

Progetto • By ARCHFORMRistoranti

PELMOON COLTUNASI HANDMADE

A small house of dumplings ‘Pelmoon’ is located in the center of Chisinau city, next to the State University of Moldova on Banulescu Bodoni Street.The location has only one room. ‘Pelmoon’ is a takeaway fast food restaurant with an assortment of dumplings and quick delivery in disposable dishes.The dumplings, which can be classic, with beef, chicken, pork, shrimp and parmesan. All dumplings are multi-colored, stained with natural dye: beetroot juice, spinach, and turmeric or cuttlefish ink. Chicken soup or miso can be added to dumplings.Victor Mitin is the chef, recipe inventor and restaurateur. Oleg Bajura Oleg Bajura The interior is made in the Loft concept using elements of metal, wood and preserved con... Altro

Progetto • By AngoPaesaggio Residenziale

Ango Home Studio

L'edificio dello studio di casa Ango nel quartiere Ari di Bangkok è stato progettato dall'architetto / designer capo di Ango Angus Hutcheson. La sede funge da sede di Ango dove si svolgono brainstorming, processi sperimentali e test, oltre a fungere anche da spazio residenziale per vivere. @kitchen magazine L'edificio fa molto riferimento ai valori di Ango di creare progetti di illuminazione con purezza e veridicità e abbraccia l'uso della luce naturale, degli spazi aperti e della ventilazione naturale incrociata. Il giardino anteriore è al centro con quasi tutti gli spazi che si aprono direttamente o si affacciano su di esso, e le aree principali all'interno dell'edificio sono il giardino anteriore, la cucina e l... Altro

Progetto • By NK ArchitectsAlloggi Privati

Interior of a private house near Kiev

 The scenario of behavior and habits of the owner - determined the position of absolutely all things in the house. With great gratitude to the Customer and his thoughtful attitude to the process, we implemented this object. Not a large house in the cottage suburbs of Kiev - it was built about 7 years ago, but was not finished, and its basic condition before the "finish" managed to grow very much obsolete. Over the past year, the object has experienced a complete reincarnation. Sergey Polyushko The house has become not just a country dwelling, but first of all a place for inspiration and contemplation. There are no extra things, expensive furniture and branded brands. The greatest advantage of the house the owner considered the... Altro

Progetto • By Liqui GroupRistoranti

Brew92 - Mecca

Liqui’s modern coffee shop design for Brew92 in Mecca harks back to the glamour of Art Deco interiors. In particular, with a palette of bright pinks and blues being used throughout, the coffee shop interior reflects the Tropical Deco style of decor that’s so indicative of Miami’s beachfront hotels from an era full of optimism. The clean lines, strong geometric shapes, and curving forms synonymous with the buildings of the period can be clearly seen in the architectural features of the interior design such as the wraparound coffee counter design, the arched doorways, and the way in which the different sized tiles are delineated on the floors. The Deco style is also clearly expressed in the bespoke banquette seating islands... Altro

Progetto • By MGA | Meirav Galan ArchitectAppartamenti

DE Apartment

Located in an 80-year-old modernist building in the heart of Tel-Aviv, “DE Apartment” was renovated by architect Meirav Galan. Amit Geron Fascinated by the unique wooden windows and meticulous craftsmanship details of the building, originally designed by renowned Israeli architect Dov Karmi in the 1940s, Galan knew she wanted to preserve the nostalgic vibes while ensuring that the space meets its contemporary needs and becomes a cozy home. Amit Geron The 160-m2 apartment was originally planned as two separate apartments and had an unclear design scheme as it had been artificially connected from the beginning and functioned as a shared apartment in recent years. Amit Geron The new owners of “DE Apartment&r... Altro

Progetto • By Ramses Pech ArchitectAlloggio

Casa VEGA

The house was in abandonment for a period of more than ten years for which it presented great damages over time such as humidity, structural damage and materials in poor condition, so it was decided to divide the house into two floors generating two independent apartments . The concept of the house seeks to give a new life to the house through open spaces where lighting and air circulation are improved in the same way to generate a private area for the user where they can from having breakfast to inviting clients to their professional life in a unique and attractive space for them and the people who come to visit them. In the same way, it was sought that in the interiors that spatiality that was outside was maintained, transporting it to... Altro

Progetto • By PLUS ULTRA studioAppartamenti

PCN | Almost Nothing, Nearly Everything

Un appartamento per una giovane coppia di professionisti nel mondo dell’arte, studiata per integrare alcuni arredi d’epoca, un’ampia biblioteca e alcune opere in un contenitore accogliente e luminoso. Un progetto che attraverso nuovi colori, arredi e finiture ha ridefinito completamente l’atmosfera e la percezione dello spazio, aggiungendo una camera ma senza stravolgere drasticamente l’esistente. Federico Villa Studio Gli elementi caratterizzanti la zona giorno sono il nuovo ingresso e le tre soglie che definiscono lo spazio tra cucina e soggiorno. L’ingresso è separato dallo studio da una nuova parete attrezzata, decorata con carta da parati Cole&Son “Chiavi Segrete” di Fo... Altro

Progetto • By ARCHFORMRistoranti

GOLDEN JET

Golden Jet Restaurant has been developed for passengers who want to spend time in a more private and elegant atmosphere. The restaurant hall is located in the cafe area, but it is raised to the podium and is divided from the main flow of passengers by the decorative facade of metal vertical bars. Area: 82 m2 Oleg Bajura Oleg Bajura Oleg Bajura Oleg Bajura Caption Caption Altro