EeStairs Headquarters

EeStairs Headquarters

建築家
Bronsvoort Blaak Architecten BNA
位置
Barneveld, The Netherlands | 地図を見ます
プロジェクト年度
2018
カテゴリー
事務所

個々の建物
Hans Morren

EeStairs Headquarters

Bronsvoort Blaak Architecten BNA 建築家 として

Bronsvoort Blaak Architecten has designed EeStairs' new headquarters in Barneveld, the Netherlands. Spanning across three floors, the 4800 square meter building has an 'Outstanding' BREEAM rating, making it one of the most sustainable production sites in the country.

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

The task set by EeStairs for Bronsvoort Blaak was to create a new headquarters that combined a production site with work spaces, which was 'contemporary, challenging and cool.' A secondary aim was to create a building that expressed to visitors what the company is able to achieve in terms of design and production.

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

"For us, the building's character is elegance meets functionalism, and from day one we wanted to change how people felt about visiting production sites," explained Anton Bronsvoort of Bronsvoort Blaak. "EeStairs is a hugely creative company that excels in its field - and the new headquarters had to reflect that.

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

"The building's giant roof is one of its most impressive features, acting like an umbrella, as we have a lot of rain in the Netherlands! There is an element of storytelling to the roof, too. EeStairs is under one roof - and it's here that we achieve excellence. Hospitality is important to EeStairs and glass has been used throughout to make guests feel as though the building is somewhere that is open to explore."

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

Visitors to the building are greeted by a statement helical staircase at the front of the building that combines with a spiral stair that provides access to the building's main entrance. The entrance is a large, open space with a curved ceiling and an information desk, created by the team at EeStairs. From this space, guests can enjoy impressive views of the surrounding green areas.

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

The three key departments in the production space consist of a steel workshop, a finishing area and a wood workshop. All three departments are connected by overhead doors, allowing movement between departments in a logical order as production progresses.

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

Team:

Client: EeStairs

Architects: Bronsvoort Blaak Architecten BNA

Design: Peelen Interieur

Photographer: Hans Morren

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren

Materials Used:

Reynaers Aluminium, Bolidt, Plan Effect, Schneider Electric

photo_credit Hans Morren
Hans Morren
photo_credit Hans Morren
Hans Morren
プロジェクトクレジット
このプロジェクトで使用される製品
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
FacadeReynaers Aluminium
FlooringBolidt
Walls/DoorsPlan Effect Systeemwanden
ElectricitySchneider Electric SE
製品スペックシート
Facade
Flooring
Bolidt さんの
Walls/Doors
Electricity
注目のプロジェクト
最新の製品
ニュース