Prefabricated Country Home

建築家
Figurr Architects Collective
位置
Ivry-sur-le-Lac, QC, Canada | 地図を見ます
プロジェクト年度
2019
カテゴリー
民家
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
メーカーSONNEMAN - A Way of Light
メーカーAlumilex
メーカーArtemide
サプライヤーÉnergéco Concept
メーカーMaibec

製品スペックシート
メーカー
メーカー
Alumilex さんの
メーカー
Artemide さんの
サプライヤー
Énergéco Concept さんの
メーカー
Maibec さんの

Prefabricated Country Home

Figurr Architects Collective 建築家 として

The house consists of five prefabricated custom modules, each approximately fifty feet long, that are assembled before being delivered to the site. The concept allowed for indoor construction under optimal working conditions.

 
The modular design is unique, created according to precise plans by the architect. The insulation, windows, and flooring were all assembled before shipping. Transporting the giant modules proved to be quite a challenge. The process included preparation, coordination, and navigating through country roads with ninety degree turns in inclement weather.

 
Construction began in late summer before the demolition of the existing house. This ensured a faster construction so that the family would not lose more than one season enjoying the country.

  
Low environmental footprint 

Conceptualized with the vision of creating an extremely low environmental footprint, the house was built using sustainable and local materials. The large windows capture the beauty of nature in all its glory and flood the inside with light. The direct sunshine helps in reducing both heating and lighting costs.

 
The natural colored outdoor facade blends easily into the woodland decor and the opaque black accents add an artistic flair. The wood used indoors is warm and welcoming.

 
The architect is in the process of applying for a LEED Gold certification for his home.

   
A place adapted to all 

The house interior was designed so that each member of the family has their own personal space.

 

The ground floor’s open concept has a large kitchen and dining area where everyone enjoys cooking and eating delicious meals together, a beautiful, cozy living room space, and a three-season screened-in porch surrounded by lake and woods.

 

The ground floor also has an atelier for painting and carpentry. The lowered lakeside deck was designed as to not disturb the view of the magnificent scenery.

注目のプロジェクト
最新の製品
ニュース