School by a School
JORDI HUISMAN

School by a School

Studio Nauta 建築家 として

In a new integrated child centre in Leeuwarden, primary school Prins Constantijn and children’s day care centre Sinne come together under one roof.

The project consists of adapting and expanding an existing school building to meet contemporary requirements, fit to house over 200 children throughout the day.Blending existing physical qualities with progressive pedagogical principles, the new building is organised around a number of learning clusters, with spaces for cooperation, play, concentration and peace. Concrete bands mark the volume's edges and openings, with daylight falling deep into the building through its atrium and a palette of natural woods and hand formed masonry used throughout.

The renewal of this locally important building looks to establish the new children’s centre at the heart of its local community.

 

Material Used:
1. Facade cladding: Brick, Steen010, Prefab Concrete by Hurks Beton
2. Flooring: Marmoleum by Tarkett
3. Doors: Iroko wood by Dijkstra Draisma
4. Windows: Iroko wood by Dijkstra Draisma
5. Roofing: Bitumen
6. Interior lighting: SLV light tubes
7. Interior furniture: x (not part of our commission)

でストーリーを読むEnglishPortuguêsDeutschItalianoEspañolFrançais

プロジェクトクレジット
製品スペックシート

エレメントブランド
FlooringTarkett
Prefab ConcreteHurks Prefabbeton BV
Interior lighting - Light tubesSLV - GmbH
Facade claddingSteen010
製品スペックシート
Flooring
Tarkett さんの
Prefab Concrete
Interior lighting - Light tubes
SLV - GmbH さんの
Facade cladding
Steen010 さんの
Products Behind Projects
Product Spotlight
ニュース