VALLE GIULIA APARTMENT

Barovier&Toso メーカー として

This house is an eclectic “container of spaces” and works of art, featuring contrasting styles. A residence in the Parioli district, where pop colours and decorations mingle with original rationalist elements from the 1950s.

Caption

The apartment, with an area of 260 sqm, conserves its original layout with a large entrance and narrow circulation corridor, while the living area becomes a single large zone, where the spaces and functions are determined by the flooring and the furnishings. In the terse, minimal dining area, the Robin suspension lamp stands out with its forms that suggest the archetype of the lantern, reinterpreted in contemporary style.

プロジェクトクレジット
このプロジェクトで使用される製品
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
メーカーBarovier&Toso
製品スペックシート
メーカー
Barovier&Toso さんの Robin
Project Spotlight
Product Spotlight
ニュース