#ecofriendly

#ecofriendly に関するプロジェクト、製品、独占記事の概要

プロジェクト • にArchitectuurstudio Haver民家

Biobased Barn House

The Biobased Barn House is located in the nature reserve 'Esvelderbeek' and therefore had to comply with strict regulations. The zoning plan prescribed a traditional form and responsible choice of materials. The clients went one step further; it was their express wish to build a simple, light and spacious house with natural biobased materials. The house takes its shape from the 'Hallenhuis', an authentic Veluwe farmhouse that used to be common in the area. The project consists of 1 volume with various functions such as living, storage and garage. The construction has the original Hallenhuis principle with the anchor-beam trusses as its basis. These trusses, made of European glued spruce, are visible in the interior wherever possible. &co... もっと見る

プロジェクト • にLazzarini Pickering Architetti民家

Asproli, Villa G

Italy [2008-2017] LPA Collaborators: Giuseppe Postet, Francesco Abodi, Serena Bisceglia, Stéphane Boucher, Carlo Guerrieri, Sara Nussberger Photo Credits: LPA @Lazzarini Pickering Architetti srl The villa “G” is part of a complex of traditional houses. It is immersed in a protected forest near the Umbrian city of Todi. The villa is part of a project to restructurethe entire eighteenth and nineteenth century village of rural dwellings, original farm buildings, a large main villa and a small chapel including also the redesign ofinterior spaces and fur¬nishings. @Lazzarini Pickering Architetti srl The villa reinterprets in a contemporary way elements of traditional local architecture. The pitched tile roofs... もっと見る

プロジェクト • にdasso Group文化センター

Rongcheng Children's Palace

Rongcheng Children's Palace is located in Shandong, a coastal city. Excellent performance is a necessary factor in the face of harsh weather, and this was the main reason for choosing dassoCTECH, as it is stable, hard, mold, and termite resistant. The boardwalk extends to the roof with strong lines. dassoCTECH is applied to complement the surrounding scenery, creating an atmosphere of nature, elegance, and comfort.   Designer: China Architecture Design Group Land-based Rationalism D.R.CPhotographer: Li Ji, Zhang GuangyuanLocation: Shandong, China もっと見る