Clippings

Clippings

Architect
HUT Architecture
Plaats
Shoreditch, London, UK | View Map
Bouwjaar
2019
Categorie
Kantoren
Emanuelis Stasaitis

Clippings

HUT Architecture als Architecten

Within the large open-plan workspace of a growing tech company, a network of curtains provide Clippings with a flexible and expandable office. The online furniture procurement and specification company, who occupy the roof level studio of a former furniture warehouse, use the non-traditional partitions to transform the space in which they work. The bespoke track allows for spaces to be reconfigured to suit individual working, collaborative meetings and full office events and exhibitions. A soft muted palette of light colours accentuates the bright open space, whilst extensive use of greenery brings a sense of calmness and wellbeing into the workspace.

 

Material used :
1. Clippings (a funiture procurement company) specified all furniture, lighting and accessories
2. Kvadrat – Curtain fabric
3. Curtain track system 
4. Flos lighting - HUT specified the entrance track lighting and feature pendant lights in the meeting rooms
5. HUT helped with the spec of the USM filing furniture for all their samples

Dit verhaal is beschikbaar in meerdere talen
Deel of voeg Clippings toe aan uw collecties
Project Credits
Producten die in dit project zijn toegepast
Product specificatie overzicht

ElementBedrijf Product link
Entrance track lighting and feature pendant lights FlosTab T
Furniture USM Modular Furniture
Curtain fabricKvadrat
Product specificatie overzicht
Entrance track lighting and feature pendant lights
Tab T by Flos
Furniture
Curtain fabric
by Kvadrat
WSECU Plaza
volgend project

WSECU Plaza

Individuele gebouwen
Seattle, WA, United States - Gerealiseerd over 2018
Bekijk project