Erskineville Studio

Erskineville Studio

Architect
PIVOT
Plaats
Erskineville, Sydney, Australia | View Map
Bouwjaar
2013
Categorie
Kantoren
Justin Alexander

Erskineville Studio

PIVOT als Architecten

The project is for a secondary dwelling which will be used as an art studio and home office. The project is characterized by its high level external aesthetic detailing. A black glazed brick is chosen as the base building material with a cedar wall panelling system used as a secondary decorative cladding. The timber panelling is both decorative and functional with it being used as rotating timber shutters over the northern level 1 window which reveal splashes of colour and tone in a rotated position. The panelling arrangement acts as a ribbon, wrapping and shrouding the building whilst providing notions of flow and direction through its fluid and curvilinear arrangement and articulation.

Deel of voeg Erskineville Studio toe aan uw collecties
Project Credits
Dengshikou Hutong Residence in Beijing
volgend project

Dengshikou Hutong Residence in Beijing

Particuliere woningen
Dengshikou, Dongdan, Beijing, Dongcheng, China - Gerealiseerd over 2016
Bekijk project