Penthouse In Costa Blanca

Penthouse In Costa Blanca

Architect
Fran Silvestre Architects
Plaats
Alicante, Spain | View Map
Bouwjaar
2019
Categorie
Particuliere woningen
Diego Opazo
Product specificatie overzicht

ElementBedrijf Product link
LightingFlosMoonline
FabrikantenRocaInspira
Jung serie 990JungLS 990
TableDesalto spaCLAY
FabrikantenBulthaupB2
Diámetro 35Ritmonio

Product specificatie overzicht
Lighting
Fabrikanten
Jung serie 990
Table
Fabrikanten
Diámetro 35

Penthouse In Costa Blanca

Fran Silvestre Architects als Architecten

The project consists in the refurbishment of a penthouse located in the Costa Blanca of the Mediterranean Sea.

 

The main floor, articulated in a single room, seeks continuity between the kitchen, the living room, the terrace and the landscape. On the upper floor, where the night area is located, the master bedroom opens out to the sea through a terrace and has a large dressing room that meets each one of the clients' preferences.

 

In order to delimit the spaces different elements are used. On the one hand, the staircase, made of white stone, conceived as a sculptural element that, together with the kitchen as furniture, allow the use of spaces. On the other hand, a black stone element includes the humid areas and serves to configure the space of the master bedroom.

 

Boosting the views of the Bay of Altea becomes the last and most important element of this proposal.

Dit verhaal is beschikbaar in meerdere talen
Deel of voeg Penthouse In Costa Blanca toe aan uw collecties
Project Credits
Songyang Original Cottage: Artificial Nature
volgend project

Songyang Original Cottage: Artificial Nature

Hotels
China, Zhejiang, Lishui, 松阳县
Bekijk project