Administrative restaurant of CNRS ( National Center of Scientific Research )

Administrative restaurant of CNRS ( National Center of Scientific Research )

Architect
NBJ Architectes
Location
Montpellier, France
Category
Laboratories

Research Facilities

Restaurants
(c)photoarchitecture.com

Administrative restaurant of CNRS ( National Center of Scientific Research )

NBJ Architectes as Architects

The restructuration and the extension of the administrative restaurant of CNRS ( National Center of Scientific Research ) is established in an ovoid site of form encircled by an inclined road. One of the main issues of this project was to benefit to the maximum of this site at the same time by optimizing the establishments from the frame but also by creating outdoor areas of high qualities.

Project Credits
School of Plastic Arts Oaxaca
next project

School of Plastic Arts Oaxaca

Universities
Oaxaca, Mexico - Build completed in 2008
View Project