Ayesa

Ayesa

Location
Mexico
Project Year
2013
Category
Offices
Arturo Chávez

Ayesa

DIN interiorismo as Interior Architects

For the corporate offices of the most important engineering company in Spain – with branches in several countries– DIN interiorismo´s team was confronted with an established and operational space, but with a design that lacked personality. It is a big challenge to transform a project that is ready, especially when it is necessary to break the barriers already established by the daily operations of the company.


Corporate colors and the company´s image are the main features of the project. The joy of color was included in the spaces that were also reconfigured to make the operation more dynamic. The optimization of storage units, the substitution of furniture and different lighting accents contributed to create a new atmosphere in all the areas.


The reception was integrally replaned and a wall was placed to create an entrance hall as well as an exhibition space for the company´s projects. There were also significant improvements on a deck that was used very little and the dining room. More meeting rooms were included in the program and the new division of the space allowed the creation of more zones.


The result is a space that looks and feels much organized that creates a better ambiance for both users and visitors and where spatial communication is aligned with the world-wide goals of the company.

This story is available in multiple languages
Project Credits
Interior Architects
Olive Tree Villa
next project

Olive Tree Villa

Private Houses
Yzerfontein, West Coast, South Africa
View Project