BIOCLIMATIC PERGOLA IN SUMMER HOUSE

BIOCLIMATIC PERGOLA IN SUMMER HOUSE

Housing and Rural
Xàbia, Spain

PERGOLA IN A MEDITERRANEAN SUMMER HOUSE

Giménez Ganga as Manufacturers

Example of bioclimatic pergola installed in the Heart of the Costa Blanca and built with two colums. It was mounted on wall and includes a free-flow drainage to facilitate the evacuation of water.


They've used a carefully designed pergola with modern lines. Its structure has been built in aluminium and its slats are totally orientable, offering the best resistance against snow and rain loads.


This pergola is equipped with 4 strips of LED light, 1 Bluetooth music system and a 2000 W infrared heater. In addition, the installation is completed with the best system to protect against the perpendicular rays of the sun: Our Wind Screens XL.


The product could be operated by motorisation using a 24 Vdc motor. This will also ensure the user's safety against electric shock, with the additional safety of earthing protection. The motorised element is discretely hidden between the slats and the frame, promoting the beauty of the pergola.


More information in www.pergolabioclimaticasaxun.com

Project team
Manufacturers
Products used in this project
Product Specifications
BrandCategoryProducts
Giménez GangaGiménez GangaManufacturers
Royal Conservatory TELUS Centre for Performance and Learning
next project

Royal Conservatory TELUS Centre for Performance and Learning

Concert Halls and Theaters
Toronto, Canada - Build completed in 2009
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter