CASA GALVANI

CASA GALVANI

Architect
UNDUO Laboratorio di architettura
Location
Torino, Italy | View Map
Project Year
2018
Category
Private Houses
PEPE Fotografia

CASA GALVANI

UNDUO Laboratorio di architettura as Architects

The apartment that a young couple, who already owned a second one on the upper floor, recently bought was renovated so to integrate the two areas with two very different personalities, according to the client's new needs. The new environment on the lower floor was set up to include the bedroom, a bathroom and a large study room; taylor-made colours, volumes and furniture were studied to compose refined geometries that seem to lead the gaze towards the big glass windows looking onto the towering mountain chain. Furniture and fabrics make reference to the original style of the building.

This story is available in multiple languages
Share or Add CASA GALVANI to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

TAP
next project

TAP

Private Houses
Lisbon, Portugal - Build completed in 2015
View Project