Chemothermia Oncology Center

Chemothermia Oncology Center

Architect
Sonraki Architecture
Location
İstanbul, Turkey
Project Year
2019
Category
Hospitals
Ümit Okan

Chemothermia Oncology Center

Sonraki Architecture as Architects

Sonraki Architecture and Design Ltd  has completed the bright and fresh oncology clinic for Chemothermia Oncology Center in Istanbul, Turkey.

 

Chemothermia’s new clinic in Istanbul breakaway from the traditional healthcare environment and introduce uniq clinic atmosphere that focuses on the wellbeing of healthcare professionals , patients and guests.

 

New center is designed for patients to be in high standart healthcare center and stay in homelike comfort during long treatment process. 

 

Ways of interior styling was aimed for increasing motivations into top level for both healthcare professionals and patients while patients and their companions feel  themselves as if they are not in treatment center, which was the main purpose of Sonraki Architecture and Design LTD’s design team.

 

In order to make them feel in calming athmoshphere, many of natural materials ,lights , pastel colors and visuals were used harmonically in interior spaces with oncologic requirements.  The doctor’s , nurse’s and managerial offices are created to evoke reliance to patients and their companions as well as it gives a comfortable working environment to its users.

 

Material Used :

1. Wall Paint: Filli Boya
2. Wall Papers: AdaWall
3. Flooring on Lounge: LG Flooring
4. Bespoke Furnitures: Sonraki Design
5. Armatures: Eglo, Jupiter
6. Aluminium Joineries: Faal Aluminium

Share or Add Chemothermia Oncology Center to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
Flooring on LoungeHI-MACS®- LG HAUSYS EUROPE GMBH
Wall PapersAdaWall
ArmaturesEGLO LIGHTING AUSTRALIA
Wall PaintFilli Boya
Product Spec Sheet
Flooring on Lounge
Wall Papers
by AdaWall
Wall Paint
Messner Mountain Museum Corones (MMM Corones)
next project

Messner Mountain Museum Corones (MMM Corones)

Museums
Kronplatz, South Tyrol, Italy - Build completed in 2014
View Project