De Nijs Office expansion

De Nijs Office expansion

Architect
LEVS architecten
Location
Warmenhuizen, Netherlands
Project Year
2016
Category
Offices
Fedde de Weert

De Nijs Office expansion

LEVS architecten as Architects

According to the philosophy of contractor De Nijs, LEVS made a pure design, with the kind of detailed craftsmanship that only De Nijs dares to take up, and with wooden window frames that embody the contracting company’s own clarity and robustness. Inside the corridor that connects the old and new offices, wall and window have changed places; a closed wall floats above the floor, where light enters through low windows. This turns the hallway into a gallery where visitors can see De Nijs’s recent projects. Two remarkable windows in the corridor lighten the hallways of the new pavilions. The pavilions’ wooden facade rests on a corten steel frame, which partially submerges in a green mount. One of the pavilions facilitates the company De Nijs and their partners with ample space to work on BIM-projects. The other pavilion has become the office’s new administrative center. The new pavilions thereby free the old site to concentrate on the company’s primary focus: building. Centrally located meeting-rooms enable efficient interactions and reflect the integral approach of today’s building practices.

Share or Add De Nijs Office expansion to your Collections
The Interlock
next project

The Interlock

Apartments
London, UK - Build completed in 2018
View Project