Ecrueve

Ecrueve

Location
Tbilisi, Georgia
Category
Apartments

Ecrueve

Stipfold as Interior Architects

 The straight walls of a dining room and a kitchen were curved so that transition between an entrance hall and a living room would feel smoother. To make a case for subtle gradations the living room wall is vertically striped. Lines are applied to few other walls and objects as well. Dark materials in the spacious house are juxtaposed with soft shapes and shades of beige. Intricately entangled lighting is attached to the backlit oval sheets, which are layered on the ceiling.

 A fridge is hidden behind the white marble doors that mimic top layer of the kitchen island. Elevated shelves are built into the kitchen and the dining room walls.

 Kids’ rooms are executed with delicate colors; sphere and cloud shaped lighting is gently suspended from the ceilings.


Credits


Project Team: Beka Pkhakadze / Giorgi Bendelava / Giorgi Tsuladze

Copywriter: Mika Motskobili 

Location: Tbilisi / Georgia

Type: Residential Interior

Area: 160 m2

Year: 2019

Status: In Progress

Share or Add Ecrueve to your Collections
Project Credits
Interior Architects
“Under”, Europe’s First Underwater Restaurant
next project

“Under”, Europe’s First Underwater Restaurant

Restaurants
Lindesnes, Norway
View Project