Euramax competition entry

Euramax competition entry

Architect
matt+Design
Location
Roermond, Netherlands | View Map
Project Year
2014
Category
Factories

Euramax competition entry

matt+Design as Architects

I want to present you a very simple solution for a new elevation. The inspiration to create the facade was a church stained glass window.In my project I used only three colors: gray, blue, red. The area is colored tiles reflect sunlight giving the impression of stained glass.The pattern is overlapping rings. The geometric center of the composition is a circle with number one,the other circles is the diameter of the first increased by a 2 m. Numbering window shows the desire to incorporate the waist windows to the new facade.Dimensions can be seen from the technical drawing.

Project Credits
Architects
BP OFFICE
next project

BP OFFICE

Offices
Berlin, Germany - Build completed in 2020
View Project