GV APARTMENT

GV APARTMENT

Architect
APERI
Location
Jerez, Spain | View Map
Project Year
2018
Category
Apartments
APERI

GV APARTMENT

APERI as Architects

The project starts from the need to renovate an old apartment for a widow who needs to welcome all her family into her home on special occasions.


The old apartment was divided into numerous rooms without daily use. So, we decided to create a large central space that includes the living area, the dining room and the kitchen. This spacious and luminous space becomes in the heart of the house, articulating the house in a day zone and night area, with two main bedrooms and a third bedroom for the visit of their grandchildren.


During the renovation of the old apartment, we found different original materials of the original building, which we restored and respected to integrate them into the new design.

Share or Add GV APARTMENT to your Collections
Project Credits
Architects
Science Research Facilities
next project

Science Research Facilities

Research Facilities
Mpumalanga, South Africa - Build completed in 2019
View Project