Hangzhou Quiet World Sales Center

Hangzhou Quiet World Sales Center

Designer
UMA Interior Design
Location
Hangzhou, Zhejiang, China | View Map
Project Year
2019
Category
Offices

Hangzhou Quiet World Sales Center

UMA Interior Design as Designers

In the core area of ​​Hangzhou, Zhejiang, the designer hopes to combine futuristic and natural elements to create a futuristic, comfortable and pure park-like community within the city. -Net, inside the space, the wood structure is used to create a net-like ceiling, like a lush tropical rain forest, and like a network linking the future. Picture.

Caption

Hangzhou Quiet world Sales Center is located in the core area of ​​Hangzhou, Zhejiang, in the future science and technology city and close to Hangzhou Wetland Park. The designer hopes to combine futuristic and natural elements to create a futuristic, comfortable and pure park-like community in the city.

Caption

Hangzhou's electronic technology is very advanced, and Alipay was born here; Hangzhou is also an ecological city with lush vegetation, including West Lake and Wetland Park. The designer extracted an abstract concept from the root system of the Internet and plants-the net. In the space, a wood structure is used to create a net-like ceiling, which is like a lush tropical rain forest and a network that links the future. Every step of the movement, the light and shadow will have different effects, with the pure white background color of the space, highlighting the nature and tranquility of the space, and creating a pure future picture.

Caption

The whole space is quiet and pure, with pure wood and white as the main colors, making people calm. The entire space is a good combination of abstract future philosophy and the current view of nature, thus creating a charming atmosphere.

The design is inspired by famous landscapes such as Hangzhou West Lake Park and Wetland Park, and aims to create a poetic space that integrates technological elements with natural landscapes.

Caption

The challenge is to arrange the arched wooden grid structure at the top of the space, which is independent and integrated. This is a technological experiment and breakthrough. It strengthens the connection between man and nature, conveys poetic imagination and perception, thus welcoming people to enjoy the artistic atmosphere.

 

About Project

Project Name: Hangzhou Quiet World Sales Center

Project Location: Hangzhou. Zhejiang

Interior Design: UMA Interior Design

Design Director: Tuanhu Xiong

Design Team: Shengxi Bi, Yuan Ping, Xianglong Jiang, Mi Luo, Zhonghua Xin

Area: 1037㎡

Location: Hangzhou, Zhejiang Province, China

Photography Team: Chen, Yanming

Project Credits
Product Spec Sheet

STAJ Napoli Noodle Bar
next project

STAJ Napoli Noodle Bar

Restaurants
Via Bisignano, 27, Naples, Metropolitan City of Naples, Italy - Build completed in 2021
View Project