INTERIOR DESIGN OF 4BHK APARTMENT AT VERTIS TOWER

INTERIOR DESIGN OF 4BHK APARTMENT AT VERTIS TOWER

Location
Science City Road, Sola, Ahmedabad, Gujarat, India | View Map
Project Year
2021
Category
Apartments

Private Houses

INTERIOR DESIGN OF 4BHK APARTMENT AT VERTIS TOWER

Prashant Parmar Architect as Interior Architects

The wooden-plantation partition is designed to be an element of directionality as well as maintaining the partial privacy to common and personal foyer. 

Personal foyer opens to vestibule with cozy ledge sitting, which further leads into an open-plan drawing and dining room.

Caption

Working with a muted material palette, a mix of teak-wood, bronze mirror and metal accents has been used to bring warmth and grace to the apartment.

Colour palette infuses simplicity in the drawing room, with Grey-stone cladding backdrop for times of togetherness. Nude leather faux sofa, wooden elements, metal accents, create a room that’s upbeat and comfortable at the same point.

Caption

This bronze mirror, panelled with teak-wood patti in creates the illusion of a bigger space with the apartment. 

The dining space that opens into an adjoining balcony is light and airy. A large marble finish table that seats six is flanked with Grey tufted chairs.Kitchen is compact in size, finished with high gloss glass finish material and outfitted with state-of-the-art equipment pieces as desired by the client. 

Caption

The family sitting room, stepped up and finished with carpet floor, is highlighted with low-seating style….which multi-purposely used as a bedroom by kids of the house to sleep at night.

The passage eventually becomes a study room for kids and the study table wall follows the same pattern of bronze-mirror and teak-wood patti.

Caption

The decorative wooden partition with bells looks dramatic yet goes with the overall color-theme of the apartment.

Guest Bedroom is rendered with subtle color scheme with hues of white and veneer.

Master bedroom is defined with soothing tones and clean design. Being the oldest generation, the room has been designed in a way that will suit user’s preferences, also keeping overall aesthetics of the apartment. The toilet door has been camouflaged with the backdrop wall of bed in veneer panelling. 

Caption

Son Bedroom-1 is highlighted with stone-textured wall and dominative use of veneer & PU finishes compliments the simplicity yet elegance within the room. 

Son Bedroom-2 achieves a stylish and serene ambience with the warmth of teak wood in the backdrop with the clean combination of PU finish for furnishes. 

The apartment is designed like a warm embrace - a haven where one can relax and unwind ! By employing a variety of timeless materials, patterns and textures in a neutral palette, create a modern contemporary look.

Caption
Project Credits
Interior Architects
Product Spec Sheet

APARTMENTS ON PLUYSCHIKHA
next project

APARTMENTS ON PLUYSCHIKHA

Apartments
Pogodinskaya Ulitsa, 2, Moscow, Russia - Build completed in 2021
View Project