Kustwerk

Kustwerk

Architect
Zwarts & Jansma Architects
Location
Katwijk, Netherlands
Project Year
2014
Category
Car Parks

Kustwerk

Metadecor as Suppliers

Art and parking combined

For this project, a combination of coastal reinforcement and underground parking space was built in the dune and recreation area in Katwijk, the Netherlands. To do this, the dune row was expanded, and a new sea defence dike was built in the dunes. Directly behind the dike, the parking lot with 670 parking spaces was built.


Metadecor created the facade cover of the entrance and exit and the interior of the garage with MD Design perforation. The panels have an average opening of 45%, increasing to 60%. The roof of the side branches is made with corten steel plating. We also incorporated the glass facade at the main entrance into the glazing around the lifts. Finally, we created the lining of the emergency stairwells.


Product Specifications
BrandCategoryProducts
MetadecorMetadecorSuppliers
House on the Cliff
next project

House on the Cliff

Private Houses
Alicante, Spain - Build completed in 2012
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter