Pavillion Glass Cube + Concrete Garage

Pavillion Glass Cube + Concrete Garage

Architect
cakov+partners
Location
Bratislava, Slovakia
Project Year
2017
Category
Pavilions

Private Houses
Metodiy Monev

Pavillion Glass Cube + Concrete Garage

cakov+partners as Architects

Nothing at the interface between architecture and sculpture

Simple, pure and elementary composition of two pavilion buildings situated on a vast plot creates a harmonious concept between the pool pavilion, the existing family house object and beautiful sculpture garden. From the investor request to create a "big NOTHING", elegant functional sculptures are created. They are impressively incorporated into the landscape and the greenery, mirroring its surroundings, as if asking a fairytale like familiar question. But the answer is clear and can be seen from every point of view - from the atmosphere of the environment, the whole architecture, the material solution and every detail of the building.


Material Used :

1. Schüco

Project team
Product Specifications
BrandCategoryProducts
SCHÜCOSCHÜCOManufacturers
Mannheim Business School
next project

Mannheim Business School

Universities
Mannheim, Germany
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter