Poly Tianhui Centre Tianjin

Poly Tianhui Centre Tianjin

Architect
CLOU Architects
Location
Tianjin, China
Project Year
2019
Category
Shopping Centres

Poly Tianhui Centre Tianjin

CLOU Architects as Architects

CLOU’s inspiration for the interior design of Tianhui Centre came from a historic painting which depicts the leisure life of the royal families of Emperor Yongzheng. The traditional Chinese elements such as the pavilion, umbrella, hat, lantern, mirror and fan have been turned into attractions integrated into the ceiling design.

This design combines lighting features of different themes and shapes – balls represent lanterns while chromatic LED tubes resemble raindrops and umbrellas – allowing for a focal point and adding more fun to the interior atmosphere.

The intention was to lead customers to ‘look upwards’, directing them to circulate from lower floors to upper floors, and from ‘hot zones’ to ‘cold zones’.

Project Credits
Fabra & Coats: Industrial Heritage Transformation
next project

Fabra & Coats: Industrial Heritage Transformation

Social Housing
c/ Parellada 9, 08030 Barcelona, Spain - Build completed in 2019
View Project