SANT ANDREU METRO STATION REFORM

SANT ANDREU METRO STATION REFORM

Architect
ON-A

Jordi Fernández

Xavier Badia

Eduardp Gutiérrez
Location
Barcelona, Spain | View Map
Project Year
2010
Category
Transports

Subway Stations

SANT ANDREU METRO STATION REFORM

ON-A as Architects

Can a subway station change its look? Can the passengers change the image of the space? We want the regular user to feel the station every day in a different way and that their waiting time may not be indifferent. The main intention for the refurbishment of Sant Andreu’s station was to renew the cladding, signage and facilities in the most sober and effective way to emphasize and highlight the intervention on the dome. A complex system of lighting and projectors located in the structure of the central platform illuminate this great space, creating different scenes that make the area changeable and alive.

Project Credits
Architects
Project Managers
Designers
Project Managers
Product Spec Sheet

Laurel Hills Residence
next project

Laurel Hills Residence

Private Houses
Los Angeles, California, USA - Build completed in 2019
View Project