Scent - A Modest Luxury

Scent - A Modest Luxury

Apartments
Bayan Lepas, Malaysia - Build completed in 2016

Scent - A Modest Luxury

Vault Design Lab as Interior Architects

" SCENT " is a private residence crafted by Vault Design Lab. Stepping in a duplex apartment dwelling in the heart of Penang where overlooking the panoramic views of the link bridge offering expansive views of the coastline. Taking the advantage of high ceiling and modest forms of the interior impart a feeling of loftiness, openness, and volume that blend with the sea view which gives a lush airy and tranquil scenery.


The idea of “SCENT” – it defines a sophisticated yet opulent statement that accentuates color palettes, refined materials, and textures of each corner to give the home a tendency of homogeneous and enthusiastic feeling. Other significant touches include the walk-in robe with sumptuous bespoke showpiece made this a central theme throughout the apartment, an understated luxury.

Project team
Interior Architects
TNT Headquarters
next project

TNT Headquarters

Offices
Hoofddorp, Netherlands
View Project