Slameer

Slameer

Architect
Stipfold
Location
Tbilisi, Georgia
Category
Apartments

Slameer

Stipfold as Architects

 Interior deconstruction that preceded the renovation has made room for efficient spacedivision. Bi-level entrance hall breaks the apartment into two wings: the left one of thefirst floor leads to a kitchen and the right one to a living room. The walls are layeredwith large marble tiles and wooden veneer, enriching and invigorating the space.

 A master bedroom with an open bathroom and a guest room are located in theseparate wings of the second floor. Transitional space between the floors contains acomfortable reading area with a library and a glass balcony. One of its walls isencrusted with plants, exuding distinctively calm atmosphere.

 

CREDITS

Project Team: Beka Pkhakadze / Giorgi Bendelava / Levan Gogava

Copywriter: Mika Motskobili

Location: Tbilisi / Georgia

Type: Residential Interior

Area: 180 m 2

Year: 2019

Share or Add Slameer to your Collections
Project Credits
Architects
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct link
ManufacturersB&B ItaliaHusk
Product Spec Sheet
Manufacturers
FLOATING AMONG TREES
next project

FLOATING AMONG TREES

Private Houses
Bilbao, Spain
View Project