SUMMER holiday

SUMMER holiday

Designer
Olga Rudko/ interiors
Location
Yekaterinburg, Russia | View Map
Project Year
2019
Category
Private Houses

SUMMER holiday

Olga Rudko/ interiors as Designers

Project of a country house for the rest of a young family with children
The house project is designed in a modern style. The main desire of the client was the creation of a contrasting interior of dark wood and light wall decoration. We used as much natural materials as possible, a subtle color scheme of brown, sand and white, and worked a lot with bright accents and details.

Caption

If the client has such a clear idea of the future interior, this at the same time facilitates and complicates the task for us. It makes it easier because the client already knows the style he likes and we don't have to search unnecessarily. It complicates it by the fact that there is already a clear frame in which you need to go so that the room becomes interesting and stylish. Although, what are we talking about, because this is our job! The challenge was accepted and we successfully mastered it!

Caption

The combined kitchen, living room, turned out to be the real center of the whole house. The high ceiling is accentuated by a modern chandelier. Light beige painted walls contrast with dark wood paneling and matching dark furniture. On the floor there is a light parquet board. Almost all furniture is made to order, both cabinet and upholstery. The exceptions are chairs and a mustard chair. Large interior paintings on the floor emphasize the size of the room and break the idea that the painting should hang.

Caption

On the facades of the kitchen and in the lighting there are two different colors of metals, gold and copper. What is also not typical, it is generally accepted that if there is metal in the interior, then you need to stop the choice on one of its shades. But who said that they can not be used together? On the contrary, the use of different metals in the same room is now fashionable. The main thing is not to overdo it.

Caption

The bedroom used the same color scheme as the living room. We diluted it only with a wine-colored puff. Glossy facades appear on side tables and hanging cabinets at the head of the bed. On the wall there is a slat structure in the color of the parquet on the floor. There is an exit from the bedroom to the gym where we used a quartz vinyl cover on the floor.

Caption

There are two rooms for children. One for games, it houses a playhouse, TV area, tent and toy storage. And the second room is for sleeping and studying. Quartz vinyl flooring is used on the children's floor, it is durable and very environmentally friendly. The color scheme repeats the main scheme, only blue and gray are added. The accents are shifted, more black less brown. The walls are painted with a sealed pattern reminiscent of mountains.

Caption

For the bathrooms, original Spanish tiles of different formats and contrasting shades were selected. In some rooms, tiles are combined with moisture-resistant painting for bathrooms. In all rooms we used hidden doors, the decoration of which corresponds to the decoration of the rooms.

Caption
Caption
Caption
This story is available in multiple languages
Share or Add SUMMER holiday to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

Edifici Hospitalari Pere Virgili
next project

Edifici Hospitalari Pere Virgili

Hospitals
Barcelona, Spain - Build completed in 2021
View Project