SUSHI CLUB
© Andrea Martiradonna
Product Spec Sheet

ElementBrand
Casa dolce casa, Casamood / “Materia” Project – Colore n.05 Fin. Honed Florim Ceramiche
Wallpaper, mod. Luminescent ÉLITIS
Sedie - Claire MCalligaris
Aesthetic lightingIdeal Lux s.r.l
Technical counters kitchen / sushi bar areaItalfrigo
LightingRossini Illuminazione

Product Spec Sheet
Casa dolce casa, Casamood / “Materia” Project – Colore n.05 Fin. Honed
Wallpaper, mod. Luminescent
by ÉLITIS
Sedie - Claire M
Aesthetic lighting
Technical counters kitchen / sushi bar area
Lighting

SUSHI CLUB

Maurizio Lai Architects as Architects

SUSHI CLUB is an oriental cuisine concept restaurant, in which creativity and elegance combine to create a refined and scenographic environment at the same time.

 

Third of a brand development project, which focuses on originality and exclusivity instead of on the rigidity of aformat, the restaurant stands out for its large size and the intense visual impact of the creations, which accompany the public by designing spaces inside of other spaces.

 

The game of volumes immediately expresses itself with the fitting of the entrance ceiling: cubic modules of different heightsalternate opaque and glossy surfaces, lacquered or printed, obscured or backlit, to be reflected in the horizontal planes of the coloured glass tables and the reception desk, in dark mirror.

 

The effect is a geometric labyrinth, amplified by the visual symmetry of the two twin rooms, on the sides.

 

In the main dining, a huge digital canvas develops structurally, wrapping the room and visually permeating the mezzanine spaces, which overlooks a large glass wall, as if suspended.

 

The design production of the set of fittings and furnishings includes the large central chandelier and the circular wall elements, completing the play of the parts, a coexistence of more formal and elegant situations with more artistic and playful expressions.

This story is available in multiple languages
Share or Add SUSHI CLUB to your Collections
Project Credits
Tagus Gás Head Office Building
next project

Tagus Gás Head Office Building

Offices
Cartaxo, Portugal - Build completed in 2014
View Project