TAIYO SUSHI LOUNGE

Lai Studio / Maurizio Lai Architects as Architects

TAIYO Sushi Lounge consists of a bright sushi bar with its own dehorand a wide lounge area with a warmer and softer look, where lighting has been embedded into the walls and ceilings, to create a stylish and elegant atmosphere.


The choice of materials has been declined according to two main lines, transparent and bright at the entrance, more textured and silky in the lounge.

At the entrance the long backbar wall is made entirely of backlit glass and steel, according to a quite irregular breakdown, pushing to the ceiling of the room, covered with smoky mirrors, to create an imaginary construction, a surface where the entire room is almost infinitely reflected.


Three large circular and threaded chandeliers in painted metal were installed to finish the design.


A 20 mt long custom madelighting project, makes its way through the lounge up to the last dining room, where the walls host a particularly detailed project, consisting of an irregular sketch of curved elements, covered with a variety of precious natural wood finishes, letting horizontal and vertical light blades leak.

The ceiling of this latter room features a dark-framed chandelier, nested in a mirror ceiling and resting on a series of digital prints that resume the linear patterns of the work at the entrance.

Project team
Products used in this project
Product Specifications
BrandCategoryProducts
Modo Luce SrlModo Luce SrlHanging Lamps
Media TIC Barcelona
next project

Media TIC Barcelona

Offices, Auditoriums and Pavilions
Barcelona, Spain - Build completed in 2010
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter