The Interlock Lobbies

The Interlock Lobbies

Architect
Square Feet Studio
Location
Atlanta, GA, USA | View Map
Project Year
2020
Category
Offices

The Interlock Lobbies

Square Feet Studio as Architects

A series of volumetric explorations, the lobbies at The Interlock are the public-facing circulation hubs strategically placed throughout this large, mixed-use development’s ground plane. The most prominent lobby is a two-story space located at the crossroads of a hotel and multiple retail and office tenants. We designed it as a monolithic charred wood block, with sculpted elements revealing an underlying layer of rich, warm wood signifying active gathering spaces. Branching out are thin concrete bridges connecting people to and from other areas, which makes this lobby the very heart of the development. We carried this language of sculpted space to the various smaller public lobbies for clarity and connection throughout the project.

Project Credits
Product Spec Sheet

Victorian  Music Box
next project

Victorian Music Box

Private Houses
Aspen, CO, USA - Build completed in 2018
View Project