UBS Canteen

UBS Canteen

Architect
dai
Location
Zurich, Switzerland
Project Year
1997
Category
Restaurants

UBS Canteen

dai as Interior Designer

dai transformed a former Talbot garage into a staff restaurant for UBS, designed with the central concept of unifying art and architecture. Contrasting interplays between natural and industrial materials, as well as between light and dark draws the attention of the guests to the heart of the room: the glass art of Bernhard Tagwerker. The liberal use of wood paneling balances out the more somber palette of dark grays and whites, and contributes a warm, human-scaled ambience to the canteen.

Share or Add UBS Canteen to your Collections
Project Credits
dai
Interior Designer
Rolex Tower
next project

Rolex Tower

Offices and Apartments
dubai, United Arab Emirates - Build completed in 2010
View Project