All spaces inside the house have been radically remodelled in order to satisfy the inhabitants' modern needs. The materials choice was carried out paying attention to the background of the house which is located in the heart of the Italian Alps. The concept of the wooden mountain house was reinterpreted in a modern key, where white plastered walls create the positive contrast and enhance the typical shades of the natural wood. The use of glass was made necessary to provide the attic rooms with a new light: the glass parapets allow natural lights to reach all the indoor points. Finally, the use of stone emphasizes the unique features of some spaces that were once underestimated.

Share or Add Villa C+R to your Collections
Mixed Use properties at Markt Street
next project

Mixed Use properties at Markt Street

Offices
Bielefeld, Germany - Build completed in 2018
View Project