WagyuLab

WagyuLab

Location
Shenzhen, Guangdong, China
Project Year
2018
Category
Laboratories
Xufeng Jing

WagyuLab

Horizontal Space Design as Interior Architects

In this space occupying 1,000 m2, large area of translucent glass is built, allowing the seats to connect with the rhythm of the light, and blend into the earthy color of the rustic country atmosphere.Contemporary art appears in different themes in different spaces. Contradictions and diversification coexist and point to the unique core of the space. In a space that exists for dining, food becomes an event to experience.In Wagyu Lab, it is a subjective and all-encompassing emotional experience, reminding and reflecting all the past happy memories related.

Project team
Interior Architects
Rijksmuseum
next project

Rijksmuseum

Museums
Amsterdam, Netherlands - Build completed in 2013
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter