Yellow Peach

Yellow Peach

Architect
Muff
Location
Shibuya-ku, Japan
Category
Shops

Yellow Peach

Muff as Architects

A renovation project of a store selling handmade children's clothing and general merchandise, located in Daikanyama, Tokyo. The renovation required store space, work space, a fitting room, and a storage area.


Given the above criteria, we devised a way to divide the space so different areas would be independent of each other, but still functionally connected. We proposed utilizing semi-open dividers to define each area by building up and penetrating a layer of 40mm thick vertical boards. The dividers have different finishes to match each area's needs.


The house-shaped windows and arched aisles create a closed, but continuous space. This allows people to see certain areas or products depending on where they are.

Project team
Architects

Popular specified products in Commercial projects

Holmenkollen Ski Jump
next project

Holmenkollen Ski Jump

Cultural Centres, Museums and Sculptures
Oslo, Norway - Build completed in 2011
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter