zhengzhou quarter

zhengzhou quarter

Architect
HOLODECK Architects
Location
Zhengzhou, China
Project Year
2012
Category
Estates
HOLODECK architects

zhengzhou quarter

HOLODECK Architects as Architects

The arrangement of the buildings and the composition of the space between are based on the principle of maximizing the extent of the landscape area. A landscaped area of a minimum of 15 meters is allocated to each unit. The units face east, south and west. The landscape areas are not necessarily used as private gardens but compromise of empty spaces that emulate open scenery and are designed to offer extensive views.

Share or Add zhengzhou quarter to your Collections
Project Credits
The Mountain
next project

The Mountain

Apartments and Housing
Copenhagen , Denmark - Build completed in 2008
View Project