JoLa House

JoLa House

Arquiteto
A2OFFICE
Localização
Vila do Conde, Portugal | View Map
Ano do Projeto
2019
Categoria
Casas Particulares
Al.Ma Fotografia

JoLa House

A2OFFICE como Arquitetos

This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces, and bringing more natural light to the interior of the house. The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness. A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.


Year: 2018 - 19 | Location: Vila do Conde, Portugal | Client: Private | Type: Refurbishment and Expansion | Architecture and Interior Design: Alberto Dias Ribeiro | Collaboration: Alexandra Marques, Bernardo Faria, Débora Nojiri | Contractor: In-proov | Status: Completed | Photography: Al.Ma Fotografia




Créditos do Projeto
Arquitetos
Folha de especificações do produto

Featured Projects
Latest Products
News